Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
Adammie...wlasnie sie poczulam, jakbym czytala swietna bajke na dobranoc........a bajki...wiadomo.....pozdrawiam serdecznie...
Zgłoś wpis
1988 Postów

()
Latający Holender
Adamm napisał:
W finale Oranje pokonaja Hiszpanie po dogrywce i rzutach karnych, M.Stekelenburg zostanie bohaterem narodowym broniac dwa penaltys, w nagrode wszyscy otrzymaja uscisk dloni Alexandra i calusa od Maximy, cala Holandia oszaleje i wszystko stanie sie pomaranczowe.......a dzieki swietnej grze Polakow , Niemcy zdobeda brazowy medal!!

Obys byl dobrym prorokiem, Adas!
Po dzisiejszym meczu znowu sie pomaranczowo na sercu porobilo - niekoniecznie zasluzenie - i na pewno chcialoby sie sledzic Twoj scenariusz. ... OBY!
Ale jesli sie choc ciut mylisz - wkreca mi sie jakas dziwna faza, bo kazdy mecz ogladamy w wielgaaaasnym gronie znajomych, gdzie gospodarzami sa; holenderski Surinamczyk i jego zona... Niemka
Oj, bedzie sie dzialo!

Loulou, szklana kula znowu zyskala na wiarygodnosci...
Zaczynam wierzyc, ze jednak wygram na loterii i bede mogla spelnic marzenia moich najblizszych, a Holandia wygra z Niemcami! Bo tak bedzie ladniej.

Dziubole serdeczne i pomaranczowe wszystkim!

EnricO, Trzymaj kciuki nadal, pliiiizzzz!

P.S. Choc radosc ogarnela cala kompanie, skokow do basenu dzis nie bylo. Mieczaki!... Zakryli brezentem...
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Viola,
trzymam, trzymam
tylko nie wiem dlaczego dzisiaj mam kaca
Zgłoś wpis
41 Postów
Karol S
(Karol.)
Bywalec
final Holandia - Niemcy 1:3
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Holandia - Niemcy 3:2 ale zmuszam sie aby w to wierzyc Holendrzy zaczynaja dobrze grac w momencie gdy przeciwnik posiada juz jedna zdobyta brame
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Paul przewidział przegraną Niemiec z Hiszpanią !
Dzisiaj się okaże czy miała rację .
Ciekawe
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Henryk dlaczego dostaje z twojego profilu na prywatna skrzynke tego portalu taka wiadomosc???????????????????????????????????????????????????????????????

Dzien dobry my sie nie znamy,ale chce powiedziec,ze zyje z Henrykiem od 2,5 roku mieszkamy razem i od niedawna wiem kim on naprawde jest.A do Augustowa mielismy jechac razem ,ale to juz moj klopot.Jesli nie chcesz niszczyc to co moze ,moze ,moze da sie uratowac to prosze nigdy wiecej nie kontaktuj sie z nim.Pozdrawiam i zycze wiernego partnera.

nie chce tego typu wiadomosci.
Zgłoś wpis
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
Przepraszam, to moja zazdrosna kobieta
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ktora ?
Henryk bez urazki oczywiscie ale ten tekst polozyl mnie na lopatki
ech te augustowskie noce
Zgłoś wpis
127 Postów
LouLou .
(Lady LouLou)
Stary wyjadacz
hehehe...nie bede cytowac na forum publicznym,jaka ja dostalam wiadomosc z profilu SOFIA w sprawie Henryka......hehehe...poczulam sie conajmniej jakbym miala z nim romans.....hehehe...no to mozemy sobie podac reke Blondynka...serdecznie pozdrawiam...
Zgłoś wpis

Bliżej nas